Förberedd inför resan?

Har du bokat biljetten, laddat inför semestern och är redo att åka iväg? Eller har du inte riktigt förberett dig som du kanske skulle? Då kommer vi till undsättning! Vi vet att det kan finnas väldigt mycket att tänka på innan man ska åka iväg och därför har vi sett till att sätta ihop en lista över de viktigaste sakerna du ska fundera på och ordna innan du flyger iväg på dina äventyr till andra länder!

  • Det viktigaste är att se till att passet fortfarande gäller och att du har med dig ett försäkringskort så du slipper betala ofantliga summor om du måste söka vård i landet du besöker. Ha alla papper i ordning.
  • Om du ska till en varm och solig plats gäller det att packa ner några snygga badkläder som du kan ha på dig när det ska solas och badas! Här hittar du en fin guide till vilka badkläder som passar dig beroende på kroppstyp.
  • Glöm heller inte bort att boka in en vaxning innan du åker så du slipper hålla på och raka dig under semestern! Det är verkligen värt det att vaxa sig innan så man slipper trilskas med rakhyvlar. Spallure.se har vaxning i Stockholm till bra priser, så besök dem innan din resa!
  • Se till att få med dig mångsidiga plagg som du kan matcha på många olika sätt, då sparar du en hel del plats i resväskan! En av de sakerna man kan variera på väldigt många olika sätt är hawaiiskjortan, och vad är egentligen mer semester än just hawaiiskjortan?
  • Köp med dig saker inför resan så som huvudvärkstabletter, allergitabletter, handsprit, magsjukemedicin, skavsårsplåster… ja, ordna med ett litet portabelt apotek helt enkelt, så är du redo i fall olyckan skulle komma och knacka på dörren!
  • Se till att ha med dig en massa härliga böcker och tidningar att läsa, inte bara på stranden utan på de väntetider och dötimmar som kan uppstå på till exempel flygplatser, bussar eller liknande.

Om du har bockat för alla dessa är du på god väg att bli så bra förberedd som det möjligen går inför din tripp, ha en trevlig resa önskar vi på Resmixen!