Tips på populära resmål i världen

Att resa har kommit att bli mångas stora passion här i livet, och varje år så strävar svensken efter att kunna får åka på minst en semester utomlands. Oftast bär det av till sydligare breddgrader där det finns gott om sol och värme, men det finns även en hel del som föredrar att åka på skidsemester.

Oavsett vad, så har svensken alltid haft en tendens av att åka till resmål som anses vara populära. Ända sedan chartern gjorde karriär på 80-talet, så har det kommit och gått en hel del trender kring resmålen. Gran Kanaria är ett mycket bra exempel på ett sådant. Helt plötsligt bar alla väga till Kanarieöarna, och det finns nog ingen som inte har besökt denna omtalade ö i Atlanten.

Nu för tiden så har dock trenderna förändrats och brett ut sig över hela världen. Nu är det följande resmål som är på tapeten för svenskarna:

  • Thailand – Ett resmål som nästan har kommit att bli det ny Kanarieöarna. Svensken älskar Thailand och allting med detta land. Maten, människorna, kulturen och värmen. Här blir man aldrig besviken.
  • Kroatien – En ny pärla som sägs ha den vackraste ö-världen i hela Europa. Här är det fantastiskt att segla mellan öarna och bara njuta av livet. Kroatien har allt som krävs för att man ska få en fulländad semester.
  • Sydamerika – Denna outforskade världsdel har kommit att börja locka allt fler svenskar, och gudarna ska veta att här finns mycket att uppleva. Och kanske bäst av allt, här är mycket billigt och man får mycket för pengarna. En resa hit är ett måste någon gång i livet.