Skaffa metalldetektor och res till USA istället för Europa

Skaffa metalldetektor och res till USA istället för Europa

Tröttnat på semester inom Europa? Att resa hela vägen till USA för att leta efter guld och andra gömda skatter är faktiskt en drömresa för många. Så varför inte göra det samma? Men då krävs det förstås att du har med dig rätt utrustning. Läs mer om hur du väljer rätt metalldetektor och annat som kan vara bra att tänka på.

En bra metalldetektor är A och O om du ska leta guld. Läs gärna på om vilken modell som får utmärkelsen bäst metalldetektor och se om den passar dig. Det är flera funktioner som spelar roll inklusive sökdjup och en funktionell display.

Packa rätt inför resan

Om du äntligen har bestämt dig för att ge dig iväg är det dags att börja tänka på packningen. Du får tänka på att du kommer röra dig i ganska leriga och snåriga miljöer. Det är alltså inte läge att packa ner klackskor och finklänning. Du bör framförallt ha ett par kraftiga och tåliga skor som du kan gå långt i. Det lär ju bli ett antal timmar ute i det fria varje dag. Ska ni vara på en varm ort är det också viktigt med en skyddande huvudbonad.

Hitta guld i Arizona

En av de populäraste staterna att besöka vid guldjakt är Arizona. Då är det enklast att flyga till Phoenix och sedan fortsätta med hyrbil. Anledningen till att det är så populärt är för att det finns flera äldre gulddruvor. En av de mest kända heter Vulcan mine. Det är nästan ett måste om du är på besök.

USA har för övrigt en lång historia av gruvarbete som är väldigt intressant. Det är något som avspeglar samhället än idag. Om du vill ha tips och råd på vägen kan du alltid besöka någon av de många guldgrävarbutiker som finns i staten. De är experter och vet precis hur du ska tänka.