Liten resa i höst

När hösten kommer är det många som vill åka iväg en sväng, men man kanske inte kan åka på en särskilt lång resa då semesterkassan åts upp under sommaren. Men som tur är behöver man kanske inte åka särskilt långt eller dyrt för att få sig en fin upplevelse som bryter av vardagen i höst! Det finns mycket som händer under hösten ibland annat vår vackra huvudstad Stockholm, så om du vill ha en kortare semester och uppleva något roligt så kan du styra kosan hit. Kanske vill du gå på en konsert, varför inte med Bob Dylan?

Musikikonen Bob Dylan ska ut på Europaturné i höst och tänker avlägga ett besök i Sverige. Två spelningar på kongresscentret Stockholm Waterfront är inbokade, den 12 och 13 oktober. Dylan spelar även i Köpenhamn 15 och 16 oktober samt i Oslo den 10 oktober, enligt hans hemsida.

Låter det lockande? Då tycker vi att du ska ta och boka hotell i Stockholm centralt, så att du har nära till arenan, och även se till att köpa dig ett par bra biljetter. Det behöver alltså inte vara en särskilt dyr eller långväga resa bara för att det ska bli minnesvärt. Innan konserten kan ni gå ut och äta på någon av alla de fantastiska restauranger som finns i Stockholm, och innan ni åker hem igen kanske ni hinner ta en tur på stan och titta på lite sevärdheter eller besöka något intressant museum? Hoppas ni fått lite inspiration till en liten weekend nu i höst!