Upplev The big Apple

New York är staden alla antingen vill åka till eller redan har varit i. Och man tillhör den senaste skaran, så råder det nog inga tvivel om att man kommer att besöka denna världsstad någon gång igen i framtiden. För har man väl upptäckt New York ifrån sin framsida så finns det ingen annanstans man skulle vilja åka så många gånger till som till just denna stad.

The Big Apple, som det även kallas, är en stad som aldrig slutat förvåna eller överraska. Man kan ha bott i denna stad en hel livstid och ändå inte upptäckt hela staden och alla dess stadsdelar. Det är nästan en omöjlighet att tröttna på denna stad, oavsett hur man beter sig.

Varje dag är en ny dag i denna stad, och man behöver inte ens lämna Manhattan under en hel livstid. Här finns allt du kan tänka dig, oavsett om det så handlar om butiker, restauranger, klubbar eller bostäder. Detta är staden som har ett överflöd som räcker till halva jordklotet.

Kanske är det just också därför som så många olika nationaliteter söker sig just hit. Alla känner sig lika välkomna och bara genom att promenera på trottoaren så möter man olika hudfärger och hårfärger. Mer kulturellt och spännande blir det alltså inte. Till New York är alla välkomna oavsett var man kommer ifrån!